Skuggland

Skuggland

av Third Ear Studio

Third Ear Studio presenterar Skuggland, säsong 2: Korsfararen.


Journalisten Mårten Trofast kliver in bakom Röda Korsets heliga fasad och berättar den osannolika historien om välgörenhetschefen som stal från de fattiga och gav till sig själv.


För att förhandslyssna på Skuggland, och få tillgång till andra exklusiva program av Third Ear Studio, prenumerera på Thirdearstudio.com.


Premiumpoddar från Third Ear Studio
Välj själv om du vill prenumerera eller köpa enstaka serier nedan
SKUGGLAND, DOKLAND, UPPGÅNG OCH FALL OCH SPÅR
SKUGGLAND, DOKLAND, UPPGÅNG OCH FALL OCH SPÅR
Lyssna obegränsat på alla Third Ear Studio podcasts för endast 49 kr / månad. Avsluta när du vill.
49 kr / månad
Engångsköp
Skuggland
Skuggland
Korsfararen
Third Ear Studio presenterar säsong två av Skuggland: Korsfararen. Historien om välgörenhetssveriges posterboy Johan af Donner - som plötsligt drabbades av guldsot. Ett program i fem delar av Mårten Trofast. Premiär torsdagen den 28 april.
29 kr
Engångsköp
Skuggland
Skuggland
Socialsekreteraren
En sen afton i maj 2003 drabbas kommunhuset i Perstorp av en mystisk vattenläcka. Någon verkar också ha ställt om spänningen till kommunhusets datorer. Händelsen blir snabbt en nyhet i lokalmedia - varför skulle någon bryta sig in i kommunhuset, i Skånes minsta kommun, för att genomföra vad som verkar vara ett avancerat pojkstreck? Perstorpsborna vet det inte då, men vattenläckan och de trasiga datorerna är bara finalen av ett välplanerat bedrägeri som pågått i flera år. 20 miljoner kronor är försvunna men också en av kommunens socialsekreterare. I den första säsongen av Skuggland återvänder journalisten Mårten Trofast till Perstorp för att ta reda på vad som egentligen hände på kommunhuset för snart 20 år sen. Det blir en berättelse om en liten kommun i södra Sverige, och om människorna som jobbade i den - som blev grundlurade varje dag i flera års tid. Men som också lyckades avslöja hjärnan bakom kuppen.
29 kr
Third Ear Studio

Om Third Ear Studio

Vi skapar Skandinaviens bästa podcasts, i alla fall om du frågar oss. Berättelser från verkligheten som fängslar och berör. Med miljontals lyssningar står Third Ear Studios prisvinnande radioproducenter bakom flera av nordens mest populära och uppmärksammade dokumentärer och podcasts.

www.thirdearstudio.com

Choose a category

    Your cart

    Your cart is empty